gratis pijn app

Pijn Monitor: nieuw hulpmiddel voor pijnbestrijding voor u en uw arts

Vanaf juni 2016 is de nieuwe app Pijn Monitor beschikbaar. Deze app is speciaal ontwikkeld voor mensen met chronische pijn. Het helpt u snel en gemakkelijk in kaart te brengen hoe u dagelijks uw pijn ervaart.

Pijndagboek

Houd in het dagboek eenvoudig bij hoe u uw pijn ervaart en wat voor invloed de pijn heeft op bijvoorbeeld uw slaap- of eetpatroon of uw stemming.

Medicijnen monitor

Doordat er naast een pijndagboek ook een medicatie monitor in de Pijn Monitor app zit, voegt u zelf de pijnmedicijnen in die u gebruikt, wanneer en hoeveel. Vervolgens ontvangt u een herinnering als het tijd is om uw medicijnen in te nemen.

Deel gegevens met uw arts

Via de Pijn Monitor app deelt u gemakkelijk de opgeslagen gegevens met uw arts. Hij krijgt niet alleen inzicht in uw pijnbeleving, maar kan u direct adviseren over aanpassingen van uw behandeling van de chronische pijn.

Zelfmanagement pijn via Pijn Monitor app

Met deze nieuwe Pijn Monitor gaat u proactief aan de slag om uw pijnbehandeling te verbeteren. Doordat u dagelijks bijhoudt wat de pijn voor u betekent in uw dagelijks leven en doordat u invoert hoe u de pijn ervaart, zorgt u ervoor dat uw arts uw pijn beter begrijpt. Dit komt ten goede van uw behandeling van chronische pijn.

Neem het heft in eigen hand en help mee om uw behandeling te verbeteren via de zelfmanagement monitor van uw chronische pijn.

Zoek de app op in de Apple App store of Google Play store